مجموع نظرات: ۰
شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۴
۱ نفر

ادویه‌جات یکی از اصلی‌ و ضروری‌ترین مواد در پخت‌وپز محسوب می‌شوند. هر غذایی حداقل با یک یا دو ادویه، طعم‌دار می‌شود. حال تصور کنید اگر غذا بی‌عطروطعم باشد! خوردنش واقعاً غیرقابل‌تصور است. 

ادويه

همشهری آنلاین: حتما این را می‌دانید که طعم ادویه‌ها با هم فرق می‌کند. یکی طعمی شیرین دارد، یکی خیلی خوشبوست و یکی تندوتیز است. باید ببینید چه غذایی می‌خواهید درست کنید، آن‌وقت باید ادویه‌های آن را هم شناسایی کرده و در پختن آن غذا استفاده کنید.

هر کشوری غذاهای مخصوص به خودش را دارد. هرکدام از غذاها هم با ادویه یا ادویه‌های مناسبی طعم‌دار می‌شود. اگر از ادویه‌ها و موارد استفاده‌شان چه در غذاهای ایرانی و چه در غذاهای فرنگی اطلاعات کافی ندارید، جدول روبه‌رو به شما کمک خواهد کرد تا غذاها را با بهترین عطروطعم درست کنید.

کدام ادویه برای کدام غذا مناسب است؟

کدام ادویه برای کدام غذا مناسب است؟

کد خبر 781533
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha