همشهری آنلاین: حتما این را میدانید که طعم ادویهها با هم فرق میکند. یکی طعمی شیرین دارد، یکی خیلی خوشبوست و یکی تندوتیز است. باید ببینید چه غذایی میخواهید درست کنید، آنوقت باید ادویههای آن را هم شناسایی کرده و در پختن آن غذا استفاده کنید.
هر کشوری غذاهای مخصوص به خودش را دارد. هرکدام از غذاها هم با ادویه یا ادویههای مناسبی طعمدار میشود. اگر از ادویهها و موارد استفادهشان چه در غذاهای ایرانی و چه در غذاهای فرنگی اطلاعات کافی ندارید، جدول روبهرو به شما کمک خواهد کرد تا غذاها را با بهترین عطروطعم درست کنید.
نظر شما